Yellow fin sole met zuurkool

745 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 min. gaar. Verhit de melk met 50 g boter, schenk bij de aardappelen en stamp tot een grove puree. Houd warm. Verhit de zuurkool met aanhangend vocht op middelhoog vuur ca. 5 min. Snijd de appel in stukjes en roer deze met de mosterd en crème fraîche door de zuurkool. Verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Bak het spek knapperig. Dep de vis droog en bestrooi met peper en zout. Strooi de bloem op een bord en wentel de vis erdoor. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de vis in 2-3 min goudbruin en gaar. Verdeel de zuurkool en puree over 4 borden. Leg de vis en het spek erop.

  • Vis en vlees bakken

    Instructievideo - 00:58 min.

Yellow fin sole met zuurkool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel