bewaar
Lekkerbekjes met pittige komkommersla
Lekkerbekjes met pittige komkommersla
bewaar

Lekkerbekjes met pittige komkommersla

Vrijdag visdag! Maar dit lekkerbekje smaakt ook heerlijk op elke andere dag van de week.

15 min. bereiden
82waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

1

limoen

25 g

ongezouten roomboter

4

diepvries lekkerbekjes

2

komkommers

3 el

zoete chilisaus

Vrijdag visdag! Maar dit lekkerbekje smaakt ook heerlijk op elke andere dag van de week.

Aan de slag

1

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de groene schil van de schoongeboende limoen en pers de vrucht uit. Roer het rasp en sap door de couscous.

2

Verhit de boter in een koekenpan en bak de bevroren lekkerbekjes in ca. 14 min. aan beide kanten bruin en krokant. Keer regelmatig.

3

Schaaf of snijd ondertussen de komkommers in plakjes en schep de chilisaus erdoor. Serveer de lekkerbekjes met de couscous en komkommersalade. Garneer eventueel met partjes limoen.

tip

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.