bewaar
Kropsla met cambozola
Kropsla met cambozola
bewaar

Kropsla met cambozola

15 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 el

olijfolie

1 bakje

kastanjechampignons

1

kropsla

1 el

balsamicoazijn

1 tl

honing

200 g

cambozola

4

roma-tomaten

1

avocado

1 zakje

bosuitje

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een grote koekenpan en bak de champignons in 4 min. gaar en goudbruin. Haal de slabladeren los, was ze en droog ze in een sla-centrifuge of dep ze droog met keukenpapier.

2

Maak een dressing van de rest van de olie, de balsamicoazijn en de honing. Breng op smaak met peper. Brokkel de cambozola in stukjes. Verdeel de sla, de champignons, de cambozola, de tomaten, de avocado en de bosui over 4 borden en schenk de dressing erover. Lekker met ciabattabrood.