bewaar
Falafel met tomatensla
Falafel met tomatensla
bewaar

Falafel met tomatensla

15 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

3 tenen

knoflook

500 ml

kokend water

420 g

falafel

600 g

tomaat

150 g

Griekse yoghurt

1 tl

paprikapoeder

Aan de slag

1

Doe de couscous in een grote schaal. Schep de olie en 1/3 van de knoflook erdoor en zout naar smaak. Schenk het kokende water erover en laat de couscous 8 min. afgedekt wellen.

2

Bereid de falafel volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Snijd de tomaten in plakken en leg ze op de borden. Roer de rest van de knoflook met zout en peper naar smaak door de yoghurt. Bestrooi met paprikapoeder.

4

Leg de falafel op de borden bij de tomatensalade. Serveer met de couscous en de yoghurt. Lekker met fijngesneden verse peterselie.

tip

serveertipLekker met fijngesneden verse peterselie.