bewaar
Macaroni met zalmsaus
Macaroni met zalmsaus
bewaar

Macaroni met zalmsaus

20 min. bereiden
184waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

broccoli

300 g

macaroni

1

ui

2 el

olijfolie

1 blik

tomatenpuree

150 g

zuivelspread light bieslook

100 g

gerookte zalmblokjes

Aan de slag

1

Snijd de broccoli in kleine roosjes, snijd de steel in blokjes en kook de groente in 8 min. beetgaar. Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Fruit de uisnippers in de olie goudbruin, voeg de tomatenpuree toe en roerbak 1 min. Roer de zuivelspread en ca. 150 ml kookwater van de pasta erbij en breng het al roerend aan de kook. Voeg de zalmblokjes toe en verwarm het nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

3

Meng de macaroni met de broccoli en verdeel over 4 borden. Schep de zalmsaus erop.