Ingrediënten
4 personen
800 g
broccoli
300 g
macaroni
1
ui
2 el
olijfolie
1 blik
tomatenpuree
150 g
zuivelspread light bieslook
100 g
gerookte zalmblokjes
Aan de slag
Snijd de broccoli in kleine roosjes, snijd de steel in blokjes en kook de groente in 8 min. beetgaar. Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de uisnippers in de olie goudbruin, voeg de tomatenpuree toe en roerbak 1 min. Roer de zuivelspread en ca. 150 ml kookwater van de pasta erbij en breng het al roerend aan de kook. Voeg de zalmblokjes toe en verwarm het nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de macaroni met de broccoli en verdeel over 4 borden. Schep de zalmsaus erop.
Macaroni met zalmsaus

hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de broccoli in kleine roosjes, snijd de steel in blokjes en kook de groente in 8 min. beetgaar. Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de uisnippers in de olie goudbruin, voeg de tomatenpuree toe en roerbak 1 min. Roer de zuivelspread en ca. 150 ml kookwater van de pasta erbij en breng het al roerend aan de kook. Voeg de zalmblokjes toe en verwarm het nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de macaroni met de broccoli en verdeel over 4 borden. Schep de zalmsaus erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)800 g broccoli
300 g macaroni
1 ui
2 el olijfolie
1 blik tomatenpuree
150 g zuivelspread light bieslook
100 g gerookte zalmblokjes