bewaar
Macaroni met ham en broccolisaus
Macaroni met ham en broccolisaus
bewaar

Macaroni met ham en broccolisaus

20 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

broccoli

300 g

macaroni

125 g

verse roomkaas met knoflook en kruiden

1 duopak

hamreepjes

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

Broccoli in roosjes verdelen, stronk schillen en in stukjes snijden. Macaroni volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Broccoliroosjes in 6-7 min. beetgaar koken. Afgieten en beetje kookvocht opvangen. Helft van roosjes apart warmhouden, rest van broccoli met roomkaas terugdoen in pan. Op laag vuur zachtjes verwarmen tot roomkaas smelt. Broccoli-roomkaasmengsel met staafmixer pureren, eventueel wat kookvocht toevoegen. Hamreepjes erdoor scheppen en crème nog even verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Macaroni en broccoliroosjes over vier borden verdelen, broccolicrème erop scheppen.

tip

algemeenPrijs per persoon 1.50 (in maart 2004)