bewaar
Lasagne met ham en broccoli
Lasagne met ham en broccoli
bewaar

Lasagne met ham en broccoli

Tien minuten voorbereiden, boekje lezen en dan... aan tafel.

10 min. bereiden
30 min. oventijd
82waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

broccoli

250 g

mozzarella

250 g

hamreepjes

690 g

sugo kruiden pastasaus in pot

250 g

lasagnebladen

75 g

geraspte belegen kaas

Tien minuten voorbereiden, boekje lezen en dan... aan tafel.

Aan de slag

1

Verwam de oven voor op 200 °C. Maak de broccoli schoon, verdeel in kleine roosjes en snijd de steel in stukjes. Kook de broccoli 2 min., giet af en spoel af met koud water. Snijd de mozzarella in kleine blokjes.

2

Meng de broccoli met de ham en 1/3 van de saus. Schep de mozzarella door de rest van de saus. Schenk een laagje saus met mozzarella in de ovenschaal en bedek met lasagnebladen. Bedenk met de helft van het broccolimengsel. Dek af met lasagnebladen.

3

Verdeel de rest van de saus met de mozzarella erover. Bestrooi de schotel met gemalen kaas. Laat de lasagne in het midden van de oven in 30 min. gaar en goudbruin worden.