bewaar
Pasta met rode zalm
Pasta met rode zalm
bewaar

Pasta met rode zalm

Werk, boodschappen en kids. Het eten is in elk geval zo gepiept!

15 min. bereiden
97waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

schelpjespasta

213 g

roze zalm in blik

2 el

traditionele olijfolie

400 g

champignon roerbakmix

260 g

carbonarasaus

450 g

fijne diepvries tuinerwten

Werk, boodschappen en kids. Het eten is in elk geval zo gepiept!

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de velletjes en de graten van de zalm en verdeel het visvlees in stukjes.

2

Verhit in een wok of braadpan de olie en bak de champignonroerbakmix al omscheppend 5 min. tot de paddenstoelen vocht loslaten. Verwarm de carbonarasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Voeg de tuinerwten toe en breng de saus opnieuw aan de kook. Schep de zalm bij de saus en laat nog 3 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

combinatietipStrooi er naar smaak geraspte (Parmezaanse) kaas over.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.