bewaar
Romige rodekool met rundvlees en aardappelen
Romige rodekool met rundvlees en aardappelen
bewaar

Romige rodekool met rundvlees en aardappelen

25 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 duopak

krieltjes

30 g

boter

2 x 325 g

rode kool met appel

½ bekertje

crème fraîche

1 schaal

runderreepjes naturel

1

ui

1 bakje

champignons

½ bakje

verse bieslook

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Bak de krieltjes in de helft van de boter onder regelmatig omscheppen gaar in 20 min. Verwarm de deelblokjes rodekool met appel volgens de aanwijzingen op de verpakking, roer de crème fraîche erdoor en stoof de rodekool nog 5 min. Verhit in een wok de rest van de boter op hoog vuur en roerbak de runderreepjes 2 min. Schep de runderreepjes uit de wok op een bord en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de ui en de champignons in de wok en roerbak 5 min. Voeg de runderreepjes en de krieltjes toe en roerbak op hoog vuur nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Schep de bieslook door de rodekool. Serveer de rodekool met de aardappelroerbak.