bewaar
Visschoteltje met mosterd en prei
Visschoteltje met mosterd en prei
bewaar

Visschoteltje met mosterd en prei

15 min. bereiden
35 min. wachten
153waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

olijfolie

1 duopak

aardappelschijfjes

2

uien

500 g

pangasiusfilet

2 el

mosterd

2 el

citroensap

4

preien

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in met 1/2 el olie, leg de aardappelschijfjes en de ui erin, strooi er wat zout over en druppel er 1 1/2 el olie over. Bak de aardappelschijfjes 15 min. Halveer de visfilets over de lengte, zodat er 4 lange stukken vis ontstaan. Bestrooi met peper en zout en bestrijk ze met een mengsel van mosterd en citroensap. Kook de stukken prei 10 min. Neem de schaal uit de oven en verdeel de prei over de aardappelschijfjes. Leg de stukken vis erop. Sprenkel er de rest van de olie over. Zet de schaal weer in de oven, schakel de oven terug naar 175 °C en bak het gerecht nog 20 min., tot de vis gaar is. Serveer het warm.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visschoteltje met mosterd en prei

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig