bewaar
Honing-mosterd karbonades
Honing-mosterd karbonades
bewaar

Honing-mosterd karbonades

20 min. bereiden
35 min. wachten
104waarderingen

Ingrediënten

2 sneetjes

volkorenbrood

2 tl

honing

2 el

grove mosterd

2 x 2 stuks

ribkarbonades

1 duopak

krieltjes

750 g

zoete uien

2 el

olijfolie

Dit heb je nodig

  • broodrooster, ovenschaal (25 x 30 cm), ingevet

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster het brood in de broodrooster of leg de sneetjes 10 min. in de opwarmende oven. Meng de honing met de mosterd in een kommetje. Bestrijk de bovenkant van het vlees met het honing-mosterdmengsel.

2

Verkruimel het geroosterde brood in een kom. Voeg peper en zout naar smaak toe. Strooi het broodkruim over het vlees.

3

Meng de krieltjes met de ui, olie en peper en zout naar smaak. Schep in de ovenschaal en leg het vlees er bovenop. Bak in de oven in 30-35 min. goudbruin en gaar.

tip

algemeenMeng voor een knapperige bite 1 zak rucolasla (75 g) door de krieltjes en ui als deze uit de oven komen.