Karbonade met krieltjes

hollands
hoofdgerecht
4 personen
3
36
Advertentie
Ingrediënten
- 5 el olijfolie
- 1 duopak krieltjes ((700 g), gehalveerd)
- 1 tl oregano
- 1 el grove mosterd
- 4 ribkarbonades
- 1½ pak spinazie à la crème (a 450 g, diepvries)
Keukenspullen
- grillpan
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Verhit 3 el olie in een wok en bak de krieltjes in 13 min. goudbruin en gaar. Voeg na 5 min. de oregano en zout toe.
- Meng ondertussen de mosterd met 2 el olie. Bestrijk de karbonades ermee. Verhit de grillpan en gril de karbonades in 8 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
- Verwarm ondertussen de spinazie op laag vuur. Serveer de karbonades met de spinazie en krieltjes.

Vlees grillen
instructievideo
- 00:39 min.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 645 kcal
- eiwit 37 g
- koolhydraten 42 g
- vet 34 g