bewaar
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
bewaar

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool

15 min. bereiden
30 min. wachten
102waarderingen

Ingrediënten

700 g

aardappelen

1

ui

1 el

olijfolie

2 potten

rode kool

1 zak

rucola

1 zakje

walnoten

75 g

blauwaderkaas

Dit heb je nodig

  • braadslede

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in de lengte in parten. Kook de parten 7 min. in water met zout. Giet ze af en laat uitlekken in een vergiet. Meng in een braadslee de aardappelparten met de ui, de olie en peper en zout. Rooster de parten 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Schep ze halverwege om. Verwarm de rodekool volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de aardappelparten uit de oven, schep de rucola erdoor en verdeel over 4 borden. Bestrooi met de walnoten en de kaas en schep de rodekool erbij.