bewaar
Visfilets in olijven-kappertjessaus
Visfilets in olijven-kappertjessaus
bewaar

Visfilets in olijven-kappertjessaus

45 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 eetlepels

olie

1

ui

4 teentjes

knoflook

2 blikken

tomatenblokjes

16

groene olijven

2 eetlepels

jalapeñopeper

1 eetlepel

kappertjes

1 eetlepel

gedroogde oregano

1

limoen

600 g

roodbaarsfilet

Aan de slag

1

In (hapjes)pan 4 el olie verhitten. Ui 5 min. zachtjes bakken. Knoflook laatste minuut meebakken. Tomaatblokjes door ui scheppen en 5 min. meebakken. Olijven, jalapeñopeper, kappertjes en oregano door tomatensaus roeren. Geheel 15 min. laten sudderen tot dikke saus ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper.

2

Visfilets besprenkelen met limoensap en bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan rest van olie verhitten. Vis op matig vuur in ca. 5 min. gaarbakken, halverwege keren. Saus eventueel opnieuw verwarmen. Gebakken vis op vier borden leggen en saus erover schenken.