bewaar
Visfilets in olijven-kappertjessaus
Visfilets in olijven-kappertjessaus
bewaar

Visfilets in olijven-kappertjessaus

45 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 eetlepels

olie

1

ui

4 teentjes

knoflook

2 blikken

tomatenblokjes

16

groene olijven

2 eetlepels

jalapeñopeper

1 eetlepel

kappertjes

1 eetlepel

gedroogde oregano

1

limoen

600 g

roodbaarsfilet

Aan de slag

1

In (hapjes)pan 4 el olie verhitten. Ui 5 min. zachtjes bakken. Knoflook laatste minuut meebakken. Tomaatblokjes door ui scheppen en 5 min. meebakken. Olijven, jalapeñopeper, kappertjes en oregano door tomatensaus roeren. Geheel 15 min. laten sudderen tot dikke saus ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper.

2

Visfilets besprenkelen met limoensap en bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan rest van olie verhitten. Vis op matig vuur in ca. 5 min. gaarbakken, halverwege keren. Saus eventueel opnieuw verwarmen. Gebakken vis op vier borden leggen en saus erover schenken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visfilets in olijven-kappertjessaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig