Rood­baars­spies­jes met olij­ven met wit­te kaas

(6) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 6

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en snipperen. In braadpan 3 el olie verhitten en ui 1 min fruiten. Risottorijst toevoegen en meebakken tot korrels glanzen. Rijst verder volgens gebruiksaanwijzing met bouillon bereiden. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en courgette in 6 min. gaarbakken. Bestrooien met zout en peper. Aspergetips in stukjes snijden en laatste 2 min. met courgette meewarmen. Roodbaarsfilet in de lengte in 8 dikke repen snijden. Vis met zout en peper bestrooien en met olie bestrijken. Olijven en vis (zigzaggend) aan satéstokjes steken. In grillpan of koekenpan vis in 6 min. gaarbakken. Courgette en asperges door risotto scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Spiesen met risotto serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 52-53

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.