bewaar
Karbonades met spruitjesroerbak
Karbonades met spruitjesroerbak
bewaar

Karbonades met spruitjesroerbak

25 min. bereiden
52waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

gekruide ribbel partjes met knoflook en rozemarijn

2 schaaltjes

schouderkarbonades

2 el

olijfolie

2 x 375 g

spruitjes

2

rode uien

1 teen

knoflook

2

rode appels

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Braad de schouderkarbonades in de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spruitjes 5 min. in ruim kokend water en giet ze af. Neem de karbonades uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de uien, de knoflook, de appels en de spruitjes in de braadpan en roerbak 3-4 minuten. Serveer de karbonades en de aardappelpartjes erbij.