bewaar
Groenteschijf met sla en kruidige aardappelpartjes
Groenteschijf met sla en kruidige aardappelpartjes
bewaar

Groenteschijf met sla en kruidige aardappelpartjes

15 min. bereiden
20 min. wachten
40waarderingen

Ingrediënten

1 zak

gekruide ribbel partjes met knoflook en rozemarijn

2 schaaltjes

groenteschijf

2

eieren

1 krop

sla

1

rode paprika

2

tomaten

5 el

sladressing balsamico

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bereid de aardappel-partjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de laatste 10 minuten de groenteschijven erbij en keer ze na 5 minuten. Kook de eieren in 7 minuten hard, laat ze in koud water schrikken, pel en halveer ze.

2

Meng de sla met de paprika, de tomaten en balsamico-dressing.

3

Serveer de warme gebakken aardappelen met de groenteschijven en de salade, leg de halve eieren erbij. Strooi er naar smaak zout over.