Ingrediënten
4 personen
300 g
macaroni grande
1 zak
koelverse gebroken sperzieboon
325 g
kipfiletblokjes
2 el
traditionele olijfolie
1
ui
1 pak
pastasaus met kruiden
1 bakje
cherrytomaten
1 zakje
rucola
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg na 6 minuten de sperzieboontjes toe. Bak de kipfiletblokjes goudbruin in de olie, voeg de uisnippers toe en bak ze goudbruin. Voeg de sugo toe en breng de saus al roerend aan de kook. Voeg de cherrytomaten toe en breng de saus opnieuw aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Giet de macaroni met sperziebonen af en schep ze met de helft van de rucola door de tomatensaus. Serveer het gerecht in 4 diepe borden, verdeel de rest van de rucola erover.
Macaroni met kip en sperziebonen

hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg na 6 minuten de sperzieboontjes toe. Bak de kipfiletblokjes goudbruin in de olie, voeg de uisnippers toe en bak ze goudbruin. Voeg de sugo toe en breng de saus al roerend aan de kook. Voeg de cherrytomaten toe en breng de saus opnieuw aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Giet de macaroni met sperziebonen af en schep ze met de helft van de rucola door de tomatensaus. Serveer het gerecht in 4 diepe borden, verdeel de rest van de rucola erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g macaroni grande
1 zak koelverse gebroken sperzieboon
325 g kipfiletblokjes
2 el traditionele olijfolie
1 ui
1 pak pastasaus met kruiden
1 bakje cherrytomaten
1 zakje rucola