Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette
375 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
2 eetlepels
1
2 takjes
1 eetlepel
3 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 11 - Smaak vol verleiding
Aardappels onder stromend water schoon boenen en in plakken van ca. 3/4 cm snijden. In pan met weinig water en zout aardappelplakjes in ca. 6 minuten beetgaar koken. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. Overdoen op bordje. Bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden. Selderij fijnhakken. In lage schaal azijn, olie, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappelplakjes afgieten, ca. 1 minuut laten uitdampen en door dressing scheppen. Hazelnoten, bosui en selderij voorzichtig erdoor scheppen. Serveren bij gebakken eendenborstfilet.
Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette

bijgerecht
2 personen
375 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels onder stromend water schoon boenen en in plakken van ca. 3/4 cm snijden. In pan met weinig water en zout aardappelplakjes in ca. 6 minuten beetgaar koken. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. Overdoen op bordje. Bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden. Selderij fijnhakken. In lage schaal azijn, olie, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappelplakjes afgieten, ca. 1 minuut laten uitdampen en door dressing scheppen. Hazelnoten, bosui en selderij voorzichtig erdoor scheppen. Serveren bij gebakken eendenborstfilet.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
400 g aardappels (Vitelotte Noir)
0 zeezout
2 eetlepels hazelnoten
1 bosuitje
2 takjes selderij
1 eetlepel knoflookazijn
3 eetlepels olijfolie met truffelaroma
0 versgemalen zwarte peper
