Gegrilde aardappels met taleggio
225 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4
1 zakje
100 g
½ el
2 el
Dit heb je nodig
lage ovenschaal
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 12 - 'n wereldse kerst
Boen aardappels schoon en snijd elk in lengte in 4 plakken. Kook aardappelplakken in pan met weinig water aarappelplakken in ca. 5 minuten beetgaar en giet af. Knip rucola iets fijn. Snijd taleggio kaas in stukjes. Leg aardappelplakken op werkblad. Verdeel rucola en kaas over aardappelplakken. Meng azijn en olie in kopje en sprenkel over aardappels. Bestrooi met zout en peper. Leg aardappelplakjes in stapeltjes van 4 op elkaar in ovenschaal. Verwarm grill op hoogste stand voor. Schuif schaal ca. 10 cm onder hete grill en laat kaas in ca. 3 minuten smelten.
Gegrilde aardappels met taleggio

bijgerecht
4 personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Boen aardappels schoon en snijd elk in lengte in 4 plakken. Kook aardappelplakken in pan met weinig water aarappelplakken in ca. 5 minuten beetgaar en giet af. Knip rucola iets fijn. Snijd taleggio kaas in stukjes. Leg aardappelplakken op werkblad. Verdeel rucola en kaas over aardappelplakken. Meng azijn en olie in kopje en sprenkel over aardappels. Bestrooi met zout en peper. Leg aardappelplakjes in stapeltjes van 4 op elkaar in ovenschaal. Verwarm grill op hoogste stand voor. Schuif schaal ca. 10 cm onder hete grill en laat kaas in ca. 3 minuten smelten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 Vitelotte Noir aardappelen
1 zakje rucola
100 g Taleggio kaas
½ el witte wijnazijn
2 el walnotenolie
Dit heb je nodig
lage ovenschaal




