bewaar
Romige aardappeltjes met witlof en worstjes
Romige aardappeltjes met witlof en worstjes
bewaar

Romige aardappeltjes met witlof en worstjes

25 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 duopak

krieltjes

3 eetlepels

olie

2

uien

1

rode paprika

1 pot

aardappel

1 schaal

Catalaanse worstjes

5 struikjes

witlof

Aan de slag

Roerbak de krieltjes in 2 eetlepels olie goudbruin in ca. 10 minuten, voeg 1 ui en de rode paprika toe en roerbak nog 2 minuten. Voeg de Aardappel anders toe en volg de aanwijzingen op de pot. Braad in een braadpan of wok de braadworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de tweede ui en het witlof toe en roerbak nog 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Schep de worstjes met het witlof op 4 borden en serveer met de krieltjes in saus.