Varkenshaas in blokjes van ca. 2 cm snijden. Vlees in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Karwijzaad, koriander, paprikapoeder, olie en citroensap toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Alles goed door elkaar scheppen en vlees afgedekt in koelkast ca. 3 uur marineren.
Peterselie fijnhakken. Vlees aan 8 satéprikkers (of spiesjes) rijgen. Vlees in grillpan in ca. 6 minuten bruin en gaar roosteren. Peterselie over vleesspiesjes strooien als garnering.
Geroosterde vleesspiesjes

hoofdgerecht
4 personen
290 kcal
25 min. bereiden
3 uur wachten
Aan de slag
Varkenshaas in blokjes van ca. 2 cm snijden. Vlees in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Karwijzaad, koriander, paprikapoeder, olie en citroensap toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Alles goed door elkaar scheppen en vlees afgedekt in koelkast ca. 3 uur marineren.
Peterselie fijnhakken. Vlees aan 8 satéprikkers (of spiesjes) rijgen. Vlees in grillpan in ca. 6 minuten bruin en gaar roosteren. Peterselie over vleesspiesjes strooien als garnering.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g varkenshaas
2 tenen knoflook
1 theelepel karwijzaad
1 theelepel gemalen koriander (ketoembar)
1 eetlepel paprikapoeder
5 eetlepels olijfolie
1 eetlepel citroensap
0 zout en versgemalen peper
½ eetlepel verse peterselie
Dit heb je nodig
satéstokjes
vershoudfolie
grillpan