bewaar
Roodbaars met citroen
Roodbaars met citroen
bewaar

Roodbaars met citroen

15 min. bereiden
1 uur wachten
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

citroenen

1 teen

knoflook

4 takjes

verse peterselie

4

roodbaarsfilets

zout en peper

1

ei

6 eetlepels

broodkruim

1 dl

olijfolie

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

1

Eén citroen uitpersen en sap in schaal doen. Knoflook erboven uitpersen. Peterselie fijn knippen en erdoor roeren. Visfilets in citroenmengsel leggen en afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

2

Vis met keukenpapier droogdeppen en bestrooien met zout en peper. In diep bord ei loskloppen. Visfilets door ei halen en vervolgens door paneermeel. In koekenpan olie verhitten en hierin vis aan beide kanten in ca. 4 minuten bruin en gaar bakken. Serveren met partjes citroen.