Ingrediënten
4 personen
½
komkommer
1 bosje
radijs
200 g
volle yoghurt
1 mespunt
garam masala
Aan de slag
Snijd de komkommer in blokjes van 1 cm en snijd de radijsjes in partjes. Meng ze met de yoghurt. Voeg de garam masala toe en breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de Samosa's met aardappel en tuinerwten én Garnalencurry (zie recepten op ah.nl).
Komkommer-radijsraita

bijgerecht
4 personen
40 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de komkommer in blokjes van 1 cm en snijd de radijsjes in partjes. Meng ze met de yoghurt. Voeg de garam masala toe en breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de Samosa's met aardappel en tuinerwten én Garnalencurry (zie recepten op ah.nl).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ komkommer
1 bosje radijs
200 g volle yoghurt
1 mespunt garam masala