bewaar
Korianderchutney
Korianderchutney
bewaar

Korianderchutney

10 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 cm

verse gember

½

rode peper

1 bakje

verse koriander

1 el

limoensap

1 teen

knoflook

1

tomaat

2 el

gezouten pinda's

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

1

Doe alle ingrediënten in een kom. Meng door elkaar en maal fijn met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de samosa's met aardappel en tuinerwten én de garnalencurry (zie recepten op ah.nl). U kunt het dus gewoon op tafel laten staan.

2

Meng alle ingrediënten in een kom en maal fijn met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij samosa's met aardappel en tuinerwten en garnalencurry (recept elders op ah.nl).

algemeenDe zaden van de rode peper kun je heel eenvoudig verwijderen: snijd eerst de punt van de peper. Rol vervolgens de peper tussen je handen. De zaadjes vallen er dan vanzelf uit.