bewaar
Jambalaya met tropisch fruit
Jambalaya met tropisch fruit
bewaar

Jambalaya met tropisch fruit

30 min. bereiden
121waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

kipfilet

1 el

cajunkruiden

1 teen

knoflook

2 el

zonnebloemolie

½

chorizo

2

uien

1

rode paprika

1 pak

gele rijst

200 g

tuinerwten extra fijn

1 blik

tropische fruitcocktail op siroop

Aan de slag

1

Meng de kip met de cajunkruiden, knoflook en 1 el olie. Verwijder het vel van de chorizo en snijd de worst in plakjes. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de chorizo, ui en paprika 5 min. Voeg de rijst en 550 ml water toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 3 min. koken. Voeg de bevroren tuinerwten toe en laat nog 5 min. koken. Draai als de rijst gaar is het vuur uit.

2

Verhit een pan met antiaanbaklaag en bak de kip in 5 min. rondom bruin. Meng de kip en het fruit door de rijst en laat met de deksel op de pan nog 5 min. staan. Serveer met een frisse groene salade.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Jambalaya met tropisch fruit

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig