bewaar
Meloen met rood fruit en vanilleroom
Meloen met rood fruit en vanilleroom
bewaar

Meloen met rood fruit en vanilleroom

25 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

vanillestokje

125 ml

verse slagroom

2 el

kristalsuiker

1

galiameloen

150 g

diepvries framboos

250 g

diepvries braam

125 g

diepvries rode bessen

Dit heb je nodig

  • mixer

Aan de slag

1

Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap met de punt van een mes het merg eruit. Schenk de slagroom in een kom, voeg het merg en de suiker toe en klop lobbig met een mixer. Zet de slagroom tot gebruik afgedekt in de koelkast.

2

Snijd de meloen in kwarten en verwijder de pitten met een lepel. Leg op elk bord een stuk meloen en verdeel het fruit erover. Serveer de vanilleroom er apart bij of schep over het fruit.

tip

algemeenStop het gebruikte vanillestokje in een bakje met suiker, dan heeft u na een paar dagen vanillesuiker.