bewaar
Kipschnitzels met Italiaanse groenteschotel
Kipschnitzels met Italiaanse groenteschotel
bewaar

Kipschnitzels met Italiaanse groenteschotel

25 min. bereiden
41waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappels

500 g

bospeen

2 x 2 stuks

kip

3 eetlepels

olijfolie

1 bakje

kastanjechampignons

2 tenen

knoflook

1 theelepel

rozemarijn

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kook de aardappelen gaar in 18 minuten, voeg na 10 minuten de wortels toe. Verwarm de kipschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappelen en wortels af. Verhit de olie in een wok en bak hierin de aardappelen, wortels en champignons 5 minuten. Voeg de laatste minuut de knoflook en rozemarijn toe. Serveer de kipschnitzels met het aardappel-wortelmengsel.