bewaar
Hamburgers met champignonroomsaus
Hamburgers met champignonroomsaus
bewaar

Hamburgers met champignonroomsaus

30 min. bereiden
60waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappels

1 schaal

hamburgers

2 eetlepels

boter

500 g

sperziebonen

2

uien

1

rode paprika

1 bakje

kastanjechampignons

100 ml

kookroom

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

1

Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Bak de hamburgers in de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen 8 minuten. Neem de hamburgers uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie.

3

Schep de uien, de paprika en de champignons in de pan en roerbak 5 minuten. Voeg de kookroom toe en breng het geheel aan de kook. Breng pittig op smaak met zout en peper. Verdeel de hamburgers over 4 borden. Schep de champignonsaus erover. Serveer met de aardappelen en de sperziebonen.