Gegrilde filetlapjes met risotto funghi en broccoli
Gegrilde filetlapjes met risotto funghi en broccoli
bewaar
bewaar

Gegrilde filetlapjes met risotto funghi en broccoli

25 min. bereiden
39waarderingen

Aan de slag

1

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook intussen de broccoli in 5 minuten beetgaar. Verhit een grillpan. Bestrijk de filetlapjes met 1 eetlepel olie. Bestrooi met peper en zout en gril ze 4 minuten, keer ze halverwege. Snijd de ansjovis en knoflook zo fijn mogelijk. Verhit de overige 2 eetlepels olie in een pan op laag vuur. Bak het ansjovis-knoflookmengsel 1 minuut en voeg daarna de broccoli toe. Serveer met de risotto en de filetlapjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde filetlapjes met risotto funghi en broccoli

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig