Gegrilde filetlapjes met risotto funghi en broccoli

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak risotto funghi (275 g)
- 600 g broccoli (in roosjes)
- 1 schaal filetlapjes (a la minute (350 g))
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 ansjovisfilets (blikje 46 g)
- 1 teen knoflook
Keukenspullen
- grillpan
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook intussen de broccoli in 5 minuten beetgaar. Verhit een grillpan. Bestrijk de filetlapjes met 1 eetlepel olie. Bestrooi met peper en zout en gril ze 4 minuten, keer ze halverwege. Snijd de ansjovis en knoflook zo fijn mogelijk. Verhit de overige 2 eetlepels olie in een pan op laag vuur. Bak het ansjovis-knoflookmengsel 1 minuut en voeg daarna de broccoli toe. Serveer met de risotto en de filetlapjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 500 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 55 g
- vet 17 g