bewaar
Kruidige ham met mihoensalade
Kruidige ham met mihoensalade
bewaar

Kruidige ham met mihoensalade

15 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

mihoen

1

komkommer

2 kropjes

little gem

1

ui

3 el

olie

1 zakje

bosuitjes

1 duobakje

hamreepjes

150 ml

woksaus Ginger & Garlic

Aan de slag

1

Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking, vang wat kookwater op en spoel de mihoen in een vergiet onder koud water. Meng de mihoen met de komkommer en little gem en verdeel dit over 4 borden.

2

Fruit de ui in de olie, schep de bosuitjes en hamreepjes erbij, voeg de woksaus en 50 ml kookwater van de mihoen toe en warm het geheel 1 minuut door. Schep de kruidige ham over de mihoensalade.

tip

algemeenVoeg een, in reepjes gesneden, rood pepertje toe voor wat meer pit.