bewaar
Gekaramelliseerde koolvis met groenten
Gekaramelliseerde koolvis met groenten
bewaar

Gekaramelliseerde koolvis met groenten

20 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

koolvisfilet

2 eetlepels

bruine basterdsuiker

½ fles

woksaus

300 g

mienestjes

1 eetlepel

olie

1 struikje

paksoi

½

komkommer

1 zakje

bosuitjes

Aan de slag

1

Dep de stukken koolvis droog met keukenpapier. Meng de bruine suiker en woksaus in een (hapjes)pan, leg de stukken vis erin en breng de saus aan de kook. Gaar de vis in de saus in ca. 10 minuten. Keer regelmatig, voeg eventueel een beetje water toe als de saus te dik wordt.

2

Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi, de komkommer en de bosui al omscheppend in 5-6 minuten gaar.

3

Laat de mie in een vergiet uitlekken. Verdeel de mie over 4 diepe borden, schep de groenten erop en leg erbovenop een stukje vis en lepel de saus erover.