bewaar
Wokgerecht van aubergine en varkensvlees
Wokgerecht van aubergine en varkensvlees
bewaar

Wokgerecht van aubergine en varkensvlees

25 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

Chinese mie

1

ui

2

aubergines

4 eetlepels

(zonnebloem)olie

1 schaal

nasi/bamivlees

150 ml

woksaus oyster & garlic

1 zakje

bosuitjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en fijnsnijden. Aubergines schoonmaken en in plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui 1 min. fruiten. Nasi/bamivlees toevoegen en in 3 min. bruinbakken. Auberginereepjes toevoegen en 4 min. bakken. Woksaus toevoegen en geheel minimaal 10 min. laten stoven. Eventueel wat water toevoegen als het te droog wordt. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Bosui door wokschotel scheppen. Wokschotel met mie serveren.