Griekse marinade vis of groente
5 min. bereiden, 30 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1
3 eetlepels
1 teentje
1 theelepel
3 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Het Barbecueboek - Het Barbecueboek
Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In kommetje citroenrasp, citroensap, olie, knoflook, paprikapoeder en oregano door elkaar kloppen. 500 g vis of groente met marinade bestrijken en, afgedekt, minimaal 30 min. en maximaal 2 uur marineren.
- algemeenDe combinatie van olijfolie, citroen en oregano voor vis is een Griekse keukenklassieker. De marinade is ook lekker voor courgette, aubergine, paprika en tomaat.
Griekse marinade vis of groente

bijgerecht
1 persoon
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In kommetje citroenrasp, citroensap, olie, knoflook, paprikapoeder en oregano door elkaar kloppen. 500 g vis of groente met marinade bestrijken en, afgedekt, minimaal 30 min. en maximaal 2 uur marineren.
algemeen:De combinatie van olijfolie, citroen en oregano voor vis is een Griekse keukenklassieker. De marinade is ook lekker voor courgette, aubergine, paprika en tomaat.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 citroen
3 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
1 theelepel paprikapoeder
3 eetlepels verse oregano


