bewaar
Noedelsalade met kokos-pindadressing
Noedelsalade met kokos-pindadressing
bewaar

Noedelsalade met kokos-pindadressing

20 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

6 personen

200 ml

kokosmelk

3 eetlepels

pindakaas

3 eetlepels

Thaise groene currypasta

250 g

woknoedels

3

bosuitjes

150 g

peen julienne

1

citroen

3 eetlepels

pinda's

Aan de slag

In pannetje kokosmelk met pindakaas en currypasta aan de kook brengen en 5 min. heel zachtjes laten koken. Kokosdressing in schaal schenken en laten afkoelen. Noedels volgens aanwijzingen op pak koken en in vergiet laten uitlekken. Warme noedels door dressing scheppen en laten afkoelen. Bosui en peenjulienne door noedels scheppen. Salade op smaak brengen met citroensap, zout en peper en pinda's erover strooien. Lekker bij allerlei oosterse gerechten.