Marokkaanse groentesalade

130 kcal

25 min. bereiden

3.3/5

(48)

Ingrediënten

Aantal personen

Het Barbecueboek - Het Barbecueboek

Aan de slag

  1. In hapjespan olie verwarmen en ui en knoflook 3 min. fruiten. Paprika, courgette en aubergine erdoor scheppen en 1 min. meefruiten. Komijn en 100 ml water toevoegen. Alles aan de kook brengen en groenten in ca. 15 min. zachtjes gaarstoven. Af en toe omscheppen. Naar smaak citroensap, peper en zout door groenten roeren. Groenten laten afkoelen en eventueel met koriander bestrooien. Salade op kamertemperatuur serveren. Lekker bij mediterrane gerechten en op gegrild brood.

  • algemeenHeel Marokkaans, deze gestoofde groenten als salade. Het kan met heel veel soorten groenten. Varieer eens op dit recept met bijvoorbeeld wortel of venkel.

Wat vond je van dit recept?

Marokkaanse groentesalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig