Ananassalsa
Deze salsa is onder andere heerlijk bij varkensvlees: met ananas, jalapeños en koriander.
85 kcal
10 min. bereiden, 1 uur wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1
250 g
1 el
2 el
3 el
Dit heb je nodig
keukenmachine
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 07 - Buiten eten
Rasp de groene schil van een schoongeboende limoen en pers de vrucht uit. Maal de ananasstukjes grof in een keukenmachine. Meng in een kom met het rasp, sap, de ananas, fijngesneden jalapeños (pepers), olijfolie en fijngesneden koriander. Breng op smaak met zout. Dek af. Laat 1 uur staan.
- combinatietipLekker bij varkensvleesspiesen.
- bereidingstipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Ananassalsa
Deze salsa is onder andere heerlijk bij varkensvlees: met ananas, jalapeños en koriander.

bijgerecht
4 personen
85 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Rasp de groene schil van een schoongeboende limoen en pers de vrucht uit. Maal de ananasstukjes grof in een keukenmachine. Meng in een kom met het rasp, sap, de ananas, fijngesneden jalapeños (pepers), olijfolie en fijngesneden koriander. Breng op smaak met zout. Dek af. Laat 1 uur staan.
combinatietip:Lekker bij varkensvleesspiesen.
bereidingstip:Je kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 limoen
250 g verse ananasstukjes
1 el jalapeñopeper
2 el traditionele olijfolie
3 el verse koriander
Dit heb je nodig
keukenmachine




