Italiaanse lamskoteletten

350 kcal

25 min. bereiden, 1 uur wachten

3.1/5

(41)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • barbecue

  • grilltopper


Het Barbecueboek - Het Barbecueboek

Aan de slag

  1. Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In lage schaal olijfolie, citroenrasp, citroensap en knoflook door elkaar kloppen. Kruiden met klein pannetje kneuzen en door marinade scheppen. Lamskoteletten in marinade leggen en enkele malen omscheppen. Schaal afdekken en koteletten in koelkast ca. 1 uur marineren. Koteletten enkele malen omscheppen.

  2. Lamskoteletten uit marinade nemen en laten uitlekken. Koteletten op goed ingevet rooster of grilltopper aan elke kant ca. 4 min. grillen. Koteletten enkele malen met achtergebleven marinade bestrijken. Lekker met salsa verde en gegrilde venkel met overjarige kaas (voor recepten zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Wat vond je van dit recept?

Italiaanse lamskoteletten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig