bewaar
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
bewaar

Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn

30 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 teentjes

knoflook

2 theelepels

mosterd

2 eetlepels

olijfolie

1

citroen

1 takje

verse rozemarijn

8

lamskoteletjes

Dit heb je nodig

  • barbecue

Aan de slag

In kommetje knoflook, mosterd en olie door elkaar roeren. Helft van citroenschil boven mosterdmengsel raspen. Naaldjes van rozemarijn zeer fijn hakken en door mosterdmengsel mengen, 1/2 tl zout en peper toevoegen. Lamskoteletjes met mosterdmengsel aan beide zijden inwrijven en minimaal 15 min. marineren. Vlees op barbecue in 8-10 min. aan beide zijden vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken, regelmatig keren. Lekker met risotto met geroosterde paprika en spinazie (zie recept elders op deze site).