bewaar
Mosselspiesjes met turkse pepers en cherrytomaatjes
Mosselspiesjes met turkse pepers en cherrytomaatjes
bewaar

Mosselspiesjes met turkse pepers en cherrytomaatjes

25 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

300 g

gekookte mosselen

24

groene pepers

1 bakje

cherrytomaten

1

ciabatta

2 eetlepels

olijfolie

1 bakje

tapenade van zongedroogde tomaten

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

  • barbecue

  • grilltopper

Aan de slag

1

Aan elk geweekt satéstokje afwisselend mosselen, 2 pepertjes en 2 tomaatjes rijgen. Tot gebruik in koelkast bewaren.

2

Stukken ciabatta op grillrooster verwarmen. Spiesjes met olie bestrijken en op goed ingevette grilltopper of grillschaal ca. 3 min. grillen. Keren en andere kant ook 2 à 3 min. grillen. Brood opensnijden, bestrijken met tapenade en tussen elk stuk brood 2 warme spiesjes leggen. Lekker met Turkse yoghurtsaus (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecue boek) of tzatziki.