bewaar
Pastasalade met snijbonen en kaas
Pastasalade met snijbonen en kaas
bewaar

Pastasalade met snijbonen en kaas

20 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

1

paprika

4 eetlepels

mayonaise

1 theelepel

Italiaanse

2 potten

Hollandse

1 bakje

cherrytomaten

1 zakje

Goudse jonge kaas

Aan de slag

1

Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste 5 minuten de paprika toe. Spoel de farfalle en paprika onder koud water af in een vergiet.

2

Roer de mayonaise met de Italiaanse keukenkruiden en 3 eetlepels vocht uit het potje van de snijbonen tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper. Laat de snijbonen uitlekken.

3

Meng de farfalle en paprika met de uitgelekte snijbonen, de cherrytomaten, de blokjes kaas en de dressing.