bewaar
Zeewolffilet met een kruidenslaatje
Zeewolffilet met een kruidenslaatje
bewaar

Zeewolffilet met een kruidenslaatje

20 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

zeewolffilet

50 g

mediterrane boter

6

knoflookstengels

2 eetlepels

verse dille

2 eetlepels

verse peterselie

2 eetlepels

rucolacress

2 eetlepels

olijfolie extra vierge

versgemalen peper

Dit heb je nodig

  • barbecue

Aan de slag

1

Dep de zeewolffilet droog met keukenpapier en besmeer aan beide kanten met de mediterrane boter. Bewaar de zeewolffilet afgedekt in de koelkast. Snijd de knoflookstengels in de lengte in dunne repen en meng ze met de dille, peterselie en rucolacress. Bewaar het kruidenslaatje afgedekt in de koelkast.

2

Leg de zeewolffilet op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze in 6-8 minuten net gaar; keer de vis halverwege de grilltijd. Verdeel de zeewolffilet over vier borden. Schep het kruidenslaatje op de vis, druppel de olie erover en maal er nog wat peper over.

tip

algemeenMaak het kruidenslaatje met uw favoriete kruiden: ook basilicum, tijm en bieslook combineren goed.