Italiaans stoofpotje
525 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
800 g
2 x 200 g
½ duopak
1 zak
2
2
2 tenen
2 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 week 18-19 - 2009 week 18-19
Kook de aardappelen 10 minuten in weinig water met wat zout. Snijd de kalfssaucijzen elk in 3 stukken. Bak de Provençaalse spekreepjes zachtjes uit en schep ze uit de pan. Bak in het bakvet de stukken kalfssaucijs rondom bruin. Giet de aardappelen af, vang 150 ml kookwater op.
Schep de wortels, de venkel, de uien, de knoflook en de aardappelen en de spekreepjes bij de saucijzen in de braadpan. Schenk de balsamicoazijn en het kookwater erbij, dek de pan af en stoof alles, onder af en toe omscheppen, gaar in ca. 15 minuten. Schep het gerecht op 4 borden.
Italiaans stoofpotje

hoofdgerecht
4 personen
525 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen 10 minuten in weinig water met wat zout. Snijd de kalfssaucijzen elk in 3 stukken. Bak de Provençaalse spekreepjes zachtjes uit en schep ze uit de pan. Bak in het bakvet de stukken kalfssaucijs rondom bruin. Giet de aardappelen af, vang 150 ml kookwater op.
Schep de wortels, de venkel, de uien, de knoflook en de aardappelen en de spekreepjes bij de saucijzen in de braadpan. Schenk de balsamicoazijn en het kookwater erbij, dek de pan af en stoof alles, onder af en toe omscheppen, gaar in ca. 15 minuten. Schep het gerecht op 4 borden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
800 g aardappels
2 x 200 g kalfssaucijsjes
½ duopak Provençaalse
1 zak worteltjes
2 venkelknollen
2 uien
2 tenen knoflook
2 eetlepels balsamicoazijn




