bewaar
Provençaalse roerbak van winteraardappeltjes
Provençaalse roerbak van winteraardappeltjes
bewaar

Provençaalse roerbak van winteraardappeltjes

30 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 zakken

winter aardappels

1 zak

spruitjes

3 eetlepels

olijfolie

1 schaal

Provençaalse

2

uien

1 bakje

hazelnoten

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Halveer de winteraardappeltjes en kook ze gaar in 18 minuten. Voeg na 15 minuten de spruitjes toe. Zet de wok op hoog vuur, verwarm er 1 eetlepel olijfolie in en roerbak de runderreepjes 3 minuten. Schep ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Giet de aardappelen en de spruiten af. Schenk de rest van de olie in de wok. Schep de uien, de aardappelen en de spruitjes erin en roerbak dit 5 minuten. Schep de runderreepjes en de hazelnoten erbij en warm het gerecht nog 1 minuut door. Verdeel de roerbakschotel over 4 borden.