Pittige salade met 20+ kaas
bewaar
bewaar

Pittige salade met 20+ kaas

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Rooster 3 el pijnboompitten goudbruin in een koekenpan met antiaanbaklaag, bestrooi ze met zout naar smaak en laat ze afkoelen op een bord. Verdun 4 el tomaten-tapenade met 2 el kokend water en klop dit tot een dressing. Verdeel 2 zakken rucola over een schaal en schenk de dressing erover. Verdeel 100 g 20+ kaas in reepjes over de sla en bestrooi met de pijnboompitten. Lekker met grof volkorenbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige salade met 20+ kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig