Salade van gegrilde kip, maïs en bleekselderij
bewaar
bewaar

Salade van gegrilde kip, maïs en bleekselderij

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kip in schuine plakken. Bestrijk ze heel dun met de olie en bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Gril de plakken kip in 5 minuten gaar, keer halverwege. Snijd de bleekselderij in kleine boogjes en schep ze om met de maïs. Roer de mayonaise om met 4 el water en roer er daarna de blauwaderkaas doorheen, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep deze saus door het selderij-maïsmengsel en leg de kip en de tomaatparten erop. Serveer met het brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salade van gegrilde kip, maïs en bleekselderij

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig