bewaar
Salade van gegrilde kip, maïs en bleekselderij
Salade van gegrilde kip, maïs en bleekselderij
bewaar

Salade van gegrilde kip, maïs en bleekselderij

20 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

300 g

kipfilet

2 el

olijfolie

½ struik

bleekselderij

1 blik

maïskorrels

4 el

mayonaise

75 g

blauwaderkaas

2

tomaten

1

ciabatta

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Snijd de kip in schuine plakken. Bestrijk ze heel dun met de olie en bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Gril de plakken kip in 5 minuten gaar, keer halverwege. Snijd de bleekselderij in kleine boogjes en schep ze om met de maïs. Roer de mayonaise om met 4 el water en roer er daarna de blauwaderkaas doorheen, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep deze saus door het selderij-maïsmengsel en leg de kip en de tomaatparten erop. Serveer met het brood.