Salade van gegrilde kip, maïs en bleekselderij
Aan de slag
Snijd de kip in schuine plakken. Bestrijk ze heel dun met de olie en bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Gril de plakken kip in 5 minuten gaar, keer halverwege. Snijd de bleekselderij in kleine boogjes en schep ze om met de maïs. Roer de mayonaise om met 4 el water en roer er daarna de blauwaderkaas doorheen, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep deze saus door het selderij-maïsmengsel en leg de kip en de tomaatparten erop. Serveer met het brood.
Salade van gegrilde kip, maïs en bleekselderij
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kip in schuine plakken. Bestrijk ze heel dun met de olie en bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Gril de plakken kip in 5 minuten gaar, keer halverwege. Snijd de bleekselderij in kleine boogjes en schep ze om met de maïs. Roer de mayonaise om met 4 el water en roer er daarna de blauwaderkaas doorheen, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep deze saus door het selderij-maïsmengsel en leg de kip en de tomaatparten erop. Serveer met het brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g kipfilet
2 el olijfolie
½ struik bleekselderij
1 blik maïskorrels
4 el mayonaise
75 g blauwaderkaas
2 tomaten
1 ciabatta
Dit heb je nodig
grillpan