bewaar
Gegrilde kipfilet met kokossaus en kruidige yoghurt
Gegrilde kipfilet met kokossaus en kruidige yoghurt
bewaar

Gegrilde kipfilet met kokossaus en kruidige yoghurt

30 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

Griekse yoghurt

15 g

verse munt

3 eetlepels

olijfolie

1 teentje

knoflook

2

rode uien

1

gedroogd pepertje

1

serehstengel

1 cm

verse gemberwortel

200 ml

kokosmelk

½ theelepel

gemalen komijn (djinten)

4

kipfilets

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Yoghurt in kom met munt mengen, zout en peper naar smaak toevoegen. In steelpan 1 eetlepel olie verhitten en knoflook, ui en verkruimeld pepertje toevoegen. Geheel op laag vuur 1 min. fruiten. Citroengras, gember, kokosmelk, komijn en 1/2 tl zout toevoegen. Saus 15 min. afgedekt op laag vuur zachtjes laten koken. Grillpan verhitten. Kipfilets met 2 el olie bestrijken en bestrooien met zout en peper. Kipfilets in 10 min. goudbruin en gaar grillen, halverwege keren. Citroengras en gember uit kokossaus scheppen. Kipfilets serveren met kokossaus en yoghurt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde kipfilet met kokossaus en kruidige yoghurt

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig