bewaar
Kruidige spinazie-gehaktpasta
Kruidige spinazie-gehaktpasta
bewaar

Kruidige spinazie-gehaktpasta

Met tomaat, knoflook en roergebakken spinazie.

25 min. bereiden
146waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

braadworsten

300 g

schelpjespasta

3 el

traditionele olijfolie

600 g

verse spinazie

1 teen

knoflook

1

tomaat

Met tomaat, knoflook en roergebakken spinazie.

Aan de slag

1

Snijd van elke braadworst een stukje af en druk het vlees eruit. Bak dit vlees rul in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de spinazie, begin met een beetje en doe er steeds wat bij als de vorige spinazie een beetje is geslonken. Herhaal dit totdat alle spinazie op is. Pers de knoflook boven de spinazie uit. Breng op smaak met peper en zout.

3

Snijd de tomaat in kleine blokjes. Roer de gare pasta door de spinazie en voeg op het allerlaatst de tomaatblokjes toe. Verdeel de pasta over borden en schep het gebakken worstvlees erop.

tip

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.