Ingrediënten
4 personen
2
sjalotjes
1 zak
paprika's
½ bakje
verse dille
4 eetlepels
olijfolie
300 g
risottorijst
600 ml
kruidenbouillon
1 bakje
gekookte mosselen
1 schaaltje
garnalen
Dit heb je nodig
wok
hapjespan
Aan de slag
Sjalotjes pellen en fijnsnijden. Paprika's in dunne repen snijden. Dille fijnsnijden. 2 el olijfolie in braadpan verhitten en sjalotjes ca. 1 min. bakken. Rijst toevoegen en meebakken tot alle korrels glanzen. Bouillon deel voor deel toevoegen en risotto in ca. 10 min. gaarkoken. Paprika laatste 3 min. laten meekoken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Dille door risotto scheppen en risotto met deksel op pan ca. 15 min. laten staan. Intussen rest olijfolie in wok verhitten en mosselen en garnalen ca. 2 min. omscheppend bakken. Risotto over 4 diepe borden verdelen. Mossel-garnalenmengsel erover verdelen.
Groenterisotto met knoflookgarnalen

hoofdgerecht
4 personen
460 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Sjalotjes pellen en fijnsnijden. Paprika's in dunne repen snijden. Dille fijnsnijden. 2 el olijfolie in braadpan verhitten en sjalotjes ca. 1 min. bakken. Rijst toevoegen en meebakken tot alle korrels glanzen. Bouillon deel voor deel toevoegen en risotto in ca. 10 min. gaarkoken. Paprika laatste 3 min. laten meekoken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Dille door risotto scheppen en risotto met deksel op pan ca. 15 min. laten staan. Intussen rest olijfolie in wok verhitten en mosselen en garnalen ca. 2 min. omscheppend bakken. Risotto over 4 diepe borden verdelen. Mossel-garnalenmengsel erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 sjalotjes
1 zak paprika's
½ bakje verse dille
4 eetlepels olijfolie
300 g risottorijst
600 ml kruidenbouillon
1 bakje gekookte mosselen
1 schaaltje garnalen
Dit heb je nodig
wok
hapjespan