Groenterisotto met knoflookgarnalen

460 kcal

30 min. bereiden

3.2/5

(75)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok

  • hapjespan


2009 week 02-03 - 2009 week 02-03

Aan de slag

  1. Sjalotjes pellen en fijnsnijden. Paprika's in dunne repen snijden. Dille fijnsnijden. 2 el olijfolie in braadpan verhitten en sjalotjes ca. 1 min. bakken. Rijst toevoegen en meebakken tot alle korrels glanzen. Bouillon deel voor deel toevoegen en risotto in ca. 10 min. gaarkoken. Paprika laatste 3 min. laten meekoken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Dille door risotto scheppen en risotto met deksel op pan ca. 15 min. laten staan. Intussen rest olijfolie in wok verhitten en mosselen en garnalen ca. 2 min. omscheppend bakken. Risotto over 4 diepe borden verdelen. Mossel-garnalenmengsel erover verdelen.

Wat vond je van dit recept?

Groenterisotto met knoflookgarnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig