bewaar
Wentelteefjes met gorgonzola en rozemarijn
Wentelteefjes met gorgonzola en rozemarijn
bewaar

Wentelteefjes met gorgonzola en rozemarijn

20 min. bereiden
50waarderingen

Ingrediënten

8 porties

75 g

gorgonzola

2 el

crème fraîche

2 el

medium dry sherry

2 takjes

rozemarijn

8 sneetjes

witbrood

1

ei

3 el

olijfolie

Aan de slag

Wrijf de gorgonzola in een kom fijn met een vork en roer er 1 el crème fraîche en 1 el sherry door. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en meng ze door de kaascrème. Breng op smaak met peper. Besmeer 4 sneetjes brood dik met kaascrème. Leg de andere sneetjes erop, druk ze licht aan en snijd het brood in driehoeken. Strijk de kaascrème aan de broodranden glad. Klop het ei los met 1 el crème fraîche, 1 el sherry, versgemalen peper en zout. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag de olie. Wentel de brooddriehoekjes door het eimengsel. Bak de wentelteefjes op niet te hoog vuur aan beide kanten goudbruin en serveer direct.